Zonguldakta patlama, 6 yaralı

Zonguldak’ta gençlerin bulunduğu bir evde patlama meydana geldi. Olayda 6 kişi yanarak yaralandı

Zonguldakta patlama, 6 yaralı
28.04.2015 - 23:06
1663

 Zonguldak’ta gençlerin bulunduğu bir evde patlama meydana geldi. Olayda 6 kişi yanarak yaralandı

 Edinilen bilgiye göre, olay, bugün 18.00 sıralarında Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Yolu üzerinde bulunan TCDD Lojmanlarında meydana geldi. İddiaya göre, bir lojmanın alt katında bulunan bodrumu kendilerine oda yapan gençler eğlenmek amacıyla içeriye girdi. Ancak bir süre sonra içerinde patlama meydana geldi. Ağır şekilde yanan gençlerin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine giden Kozlu Belediyesi İtfaiye ekipleri vücutlarının çeşitli yerlerinden yanarak yaralanan Ali Ö. (19), Arif K. (18) E.A. (16) Serkan Ö. (19), Anıl A. (18) ve M.Ö. (17) ile karşılaştı.

‘MÜZİK SİSTEMİ PATLADI’ DEDİLER

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Gençlerin yakınları da hastaneye gelerek bilgi almaya çalıştı.

Öte yandan, yaralanan gençlerden Anıl A.’nın durumunun ağır olduğu ve şehir dışında bulunan başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Gençler hastanede verdikleri ilk ifadede içeride bulunan müzik sisteminin patladığını ileri sürdü.

Polis ve itfaiye ekipleri ise içeride yaptıkları incelemede çakmak gazı tüpleri buldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Zonguldak Pusula

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums