Yalovaya Japon mühendis için anıt dikilecek

Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanında Japon mühendis Kishi için anıt inşa edilecek

Yalovaya Japon mühendis için anıt dikilecek
25.03.2015 - 21:52
2289

 Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanı'nda Japon mühendis Kishi için anıt inşa edilecek

 Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Altınova ilçesinde bir mezarlıkta ölü bulunan Japon mühendis Ryoichi Kishi anısına il merkezinde anıt inşa edeceklerini bildirdi.

Salman, yaptığı yazılı açıklamada, Kishi'nin, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında görevli olduğunu hatırlattı.

Kishi'nin cesedinin, köprünün halatlarından birinin kopmasının ardından ilçe mezarlığında bulunduğunu belirten Salman, şunları kaydetti:

"Bir mühendis olarak mesleki eğitimin haricinde ahlaki yeterlilik ve mesleğinin evrensel etik kurallarına bağlı olarak çalışmanın gerekliliğini de Japon mühendisin hayatına son vermesi ortaya koymuştur. Japon mühendis Kishi, sadece bir halatın kopması olarak olayı değerlendirmemiş, mesleki sorumluluk anlayışı ile gelecekte köprünün yıkılmasına neden olabilir düşüncesiyle olaya geniş bir çerçevede bakmıştır. Görev ciddiyeti ve sorumluluk anlayışı olarak değerlendirildiğinde, Japon mühendisin kendisini sorumlu tutarak bu yolu seçmesi önemli bir olaydır. Yalova Belediyesi tarafından Japon mühendis Ryoichi Kishi'nin anısını yaşatacak anıt, Tonami Meydanı'na yerleştirilecektir."

Söz konusu köprü tamamlandığında tarihsel bir dönemin başlayacağını vurgulayan Salman, bu anıt ile Japon mühendisin gelecek kuşaklarca anılması ve hatırasının canlı tutulmasının hedeflendiğini ifade etti.
 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums