İdlibde radikal grupların roketli saldırısında 2 askerimiz şehit oldu

İdlibde radikal grupların roketli saldırısında 2 askerimiz şehit oldu
20.03.2020 - 06:49
949

 Milli Savunma Bakanlığı, ''İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde radikal grupların roketli saldırısında 2 silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 arkadaşımız yaralanmıştır" açıklamasını yaptı.

 Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin İdlib eyaletinde düzenlenen saldırıda iki askerin hayatını kaybettiğini, bir askerin da yaralandığını açıkladı.

Yaşamlarını yitiren askerlerin, 25 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Nayir ile 28 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Oğuzhan Taş oldukları duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde (İGAB) görevli unsurlarımıza bölgedeki bazı radikal gruplar tarafından yapılan roketli saldırı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınmış ve misliyle karşılık verilmiştir" denildi.

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz."

 
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums