Savcılık, Ali Babacan’a FETÖ soruşturması açılmasına yer olmadığına karar verdi

Savcılık, Ali Babacan’a FETÖ soruşturması açılmasına yer olmadığına karar verdi
6.07.2019 - 07:28
569

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ali Babacan’a FETÖ soruşturması açılmasına yer olmadığına karar verdi.

Ali Çevik adlı eski Hazine çalışanı Ali Babacan hakkında suç duyurusunda bulunup, bakanlık yaptığı dönemlerde bürokratik atamalarda ve İzmir Askeri Casusluk Davası kumpası Hazine Müsteşarlığı’nda hayata geçirilmesinde FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım ettiğini öne sürmüştü. Babacan’ın yanına danışman olarak aldığı herkesin FETÖ’cü çıktığı iddia edilen başvuruda isimleri İzmir’deki askeri casusluk davasına görevden uzaklaştırılıp, yerlerine FETÖ’cüleri almakla suçlamıştı. Babacan’ın bu şekilde örgüte yardım ettiği iddia edilmiş ve Hazine’de kritik görevlere atadığı isimlerin bir kısmının da Ankara’daki yargılama sonucu mahkum olduğu ifade edilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yaptığı inceleme sonucunda Ali Babacan hakkında soruşturma açılmayacağını açıkladı.

BÜLENT ARINÇ BİR GÜN ÖNCE “BU SAVCILAR YANLIŞ İÇİNDELER” DEMİŞTİ

Yeni Parti kurma hazırlığındaki Ali Babacan’ın bakanlık dönemine ilişkin soruşturma başlatıldığı haberlerini değerlendiren Bülent Arınç, “Bu savcılar hukuku biliyorlarsa bence sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümete karşı yanlış içindeler” dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums