İmamoğlu mazbatayı aldı...

İmamoğlu mazbatayı aldı...
28.06.2019 - 07:44
922

  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını ikinci defa aldı. 31 Mart'taki seçim sonucuna AKP tarafından yapılan itirazın ardından 23 Haziran'da yenilenen seçimde İmamoğlu rakibi Binali Yıldırım'a 806 bin oy fark atmıştı.

Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve CHP yetkilileri ile birlikte İl Seçim Kurulunun bulunduğu İstanbul Adliyesi'ne geldi. Ekrem İmamoğlu, düzenlenen törenle mazbatasını İstanbul İl Seçim Kurul Başkanı Ziya Bülent Öner'den aldı. Kısa bir teşekkür konuşması yapan İmamoğlu, "Şehrimize, milletimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Hem Türkiye'nin hem Avrupa'nın en büyük kenti İstanbul. Türkiyemizin lokomotif şehri. Seçim sürecinde görev yapan 39 ilçe seçim kurulu heyetlerine, dünden bu güne bütün ilçelerde görev yapan sandık kurulu üyelerine, siyasi parti temsilcilerine, demokrasinin ana teminatı olan sandıklardan çıkan neticeyi tutanaklara dönüştürüp milletimizin iradesinin neticeye kavuşmasında katkı sunan her demokrasi neferine teşekkür ediyorum. Bugünkü mazbatamızı çoğunluğu kadın olan bir heyetin imzasıyla görevimi teslim alacağım. Bu aynı zamanda bize kamu yönetiminde cinsiyet eşitliği adına, kadınların toplumdaki yeri adına değerli bir mesajdır" dedi.

İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını almasının ardından Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasında düzenlenecek devir teslim töreni için yola çıktı. 

Ardından Belediye Binasına gelen İmamoğlu kısa süre görev yaptığı ancak seçimin iptal edilmesi üzerine ayrılmak zorunda kaldığı makamına geldi. İmamoğlu'nu burada yerine atanan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya karşıladı. Yerlikaya, İmamoğlu'na teşekkür ederek belediyenin başkanlık mührünü takdim etti. 

İmamoğlu da Yerlikaya'ya teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı ve bir an önce hizmet etmeye başlamak istediklerini kaydetti.

İmamoğlu ardından makam odasından dışarıda kendisini bekleyen kitleye hitap etmek üzere ayrıldı. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums