Erdoğan, 17 yıldır ilk kez kameraların karşısına çıkmadı

Erdoğan, 17 yıldır ilk kez kameraların karşısına çıkmadı
23.06.2019 - 23:24
644

 Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin tek başına ilk kez iktidar olduğu 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra geçen 17 yılda ilk kez bir seçim sonrası kameraların karşısına çıkmadı. Geçen seçimlerde özellikle balkon konuşmalarıyla gündeme gelen Erdoğan, seçime ilişkin açıklamasını bu defa Twitter hesabından yapmakla yetindi.

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun büyük farkla kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı seçimlerinin ardından Erdoğan, seçime ilişkin açıklamasını Twitter hesabından yaptı. Erdoğan, paylaştığı mesajında, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının İstanbul'umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bugün bir kez daha tecelli etmiştir. Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum. Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden, Cumhur İttifakı'nın ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde, 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz" açıklamasını yaptı.

3 Kasım 2002'den bu yana ilk

Erdoğan, 3 Kasım 2002'den bu yana düzenlenen seçimlerin neredeyse hepsinde balkon konuşması yaparken, 2007 referandumu ve 2009 yerel seçimleri sonunda basın toplantısı düzenlemekle yetinmişti.

Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri sonrası yaptığı balkon konuşmasında AKP'nin sandıktan birinci çıkmasına vurgu yaparken, "AK Parti olarak 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne kadar girdiğimiz tüm milletvekili, cumhurbaşkanlığı, mahalli iradeler seçiminden ve halk oylamalarından bizi hep birinci olarak çıkartan milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz bugün bizi 15. defa sandıkta birinci yaptı" demişti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums