İmamoğlundan Yıldırıma: 25 yıldır İBBnin yönetiminde olan iktidarın İstanbulda sıfır kreş açmasına n

İmamoğlundan Yıldırıma: 25 yıldır İBBnin yönetiminde olan iktidarın İstanbulda sıfır kreş açmasına n
20.06.2019 - 12:51
766

 Mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Halkalı Yuvamız İstanbul Gündüz Bakımevi'nin açılışını yaptı. İmamoğlu, "Biz iktidara kreş demeyi öğrettik. Çocuklarımızın akıldan ve bilimden ayrılmamasını sağlayacağız." dedi.  İmamoğlu, AKP'li rakibi Binali Yıldırım'ın kendisine yönelttiği kreş eleştirisine, "25 yıldır İBB'nin yönetiminde olan iktidarın İstanbul'da sıfır kreş açmasına ne diyorsunuz?" diye yanıt verdi. 

İmamoğlu, "Allah nefretten korusun. Ben herkesin sevgisini ve saygısını kazanmak isterim. Hep beraber umut olacağız. En yüksek oy oranını Küçükçekmece'den istiyorum." ifadesini kullandı. 

Kadınların üretim hayatına dahil olmalarına önem verdiklerini dile getiren İmamoğlu, "Biz iktidara kreş demeyi öğrettik. Çocuklarımızın akıldan ve bilimden ayrılmamasını sağlayacağız." diye konuştu. 

İmamoğlu konuşmasının ardından gündüz bakımevini gezdi, çocuklarla sohbet etti. İmamoğlu'nun açıklaması şöyle: 

"Bizim bütün projelerimiz fedakârlık istiyor. Küçükçekmece Belediye Başkanımız kreş açma işini önceliğine aldı. Bu kreş, dünya dillerini ve işaret dilini öğrenecekleri bir yer oldu. İstanbul'la ilgili yol haritamızı belirlerken 1 milyon 200 çocuğumuzu düşündüm. Bu zamana kadar çocuklar yok sayılmış. İBB tarafından çocuklara ilişkin bütçeleme yapılmış mı? Biz bu alanlarda çocuklarımızın eksikliğini gidermeye çalışıyoruz. Sosyal tesislerde anneler indirimli faydalanacaklar. 0-4 yaş arası çocuğu olan anneler İstanbul'da ulaşımdan ücretsiz yararlanabilecek. Çocukları ile gezecek, doktora götürebilecek. 

Çocuklar bizim geleceğimiz. Bu memlekette proje kavramını değiştirdik. Köprü vb. kolay yapılır. Marifet insan yetiştirmek, biz insan yetiştireceğiz. Hep birlikte seferberlik yapacağız. Bütçeleme konusunda sıkı bir çalışmamız var. Geliri olmayan ailelere  iş bulma konusunda yardımcı olacağız.  Bizim işimiz dar gelirli aileler ile. Çalışmak zorunda olan yalnız anneler var. Belediyelerin kreşler için en büyük avantajı kamu hizmeti yapıyor, kira vermiyor. Sadece çalışan masrafı olacak. Sosyal demokrat belediyeciliğin felsefesini tanımlayan bir iş. Seferberlik kavramı girdiğinde bu işin içine gönüllü aile ve şirketler girecek, göreceksiniz. Başvuru yapıyorlar bize. Biz İstanbul dayanışmasını hazırlıyoruz. Uzman arkadaşlarımı yanıma aldığımda bu projeyi size saatlerce anlatabilirim.

Eksik kaldığımız şeyler elbette var. 25 yıldır İBB'nin yönetiminde olan iktidarın koca İstanbul'da sıfır kreş açmasına ne diyorsunuz? Çok şeyi düzelttik Beylikdüzü'nde. Çocukları çok seviyoruz"

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums