Erdoğan: Medyada çok önemli bir şey göreceksiniz

Erdoğan: Medyada çok önemli bir şey göreceksiniz
19.06.2019 - 07:18
591

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer’deki Eski Büyükdere İskelesi’nde düzenlenen Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği’nin akşam yemeğine katıldı.

Helikopterler ve zırhlı araçların kuşattığı Büyükdere İskelesi üzerinde konuşan Edoğan'ın hedefinde yine İstanbul seçimleri ve iptal edilen seçimi kazanan CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu vardı.

Konuşmasına, Türkiye’nin 6 yıldır her biri diğerinden ağır siyasi, ekonomik ve diplomatik saldırılara maruz kaldığını söyleyerek başlayan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmeler sonrasında S-400'lerinçok kısa bir zamanda Türkiye'de olacağını söyledi.

'SEÇİMLER BİZİM İÇİN NORMAL AMA DIŞ GÜÇLER İÇİN ÖYLE DEĞİL'

23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin bir yönüyle sadece bir belediye başkanlığı seçimi olduğunu ifade eden Erdoğan, "Esasen biz meseleyi böyle bakarız ama dışarıdan bu seçim öyle görünmüyor. Karşınızda 1994-1999 arasında bu güzel şehrimize belediye başkanı olarak hizmet vermiş bir kişi olarak bulunuyoruz ve İstanbul’u nereden alıp nereye getirdiğimizi sizler de gayet iyi biliyorsunuz” dedi.

‘YARIN MEDYADA ÇOK DAHA ÖNEMLİ BİR ŞEY GÖRECEKSİNİZ’

Ekrem İmamoğlu'nıun VİP geçişi krizi yaratan Ordu Valisine söylediği iddia edilen söze ilişkin açıklamalarını sürdüren Erdoğan, Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği’nin yemeğinde de aynı suçlamalara devam ederken İmamğlu-Yıldırım tartışması hakkında Çarşamba sabahı yayına sokulacak yeni bir görüntüden bahsetti:

"Devletin valisine, Ordu Valisine ne dediğini biliyorsunuz. Hakaret. ‘İt’ ondan sonra ‘hayır.’ Görsel medya, yazılı medya hepsi bunu tevsik etti, belgeledi. Şu anda seçim var diye valimiz davasını henüz açmış değil ama davasını açacak. Yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz. Bu televizyon programıyla alakalı olarak. Program öncesi moderatörle nasıl ve nerede buluştular bunu göreceksiniz. Hiçbir şey dürüst ve samimi değil.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne de karşı çıktılar. Bizim külliyeyi de yaptırmak istemediler, engellemeye çalıştılar ve Danıştay, bunların hesaplarını bozdu. Gezi olayları sırasında esnafın malını, mülkünü yağmalayanlara sahip çıkanlar yine bunlar değil miydi? Bu şehri senelerce maalesef çirkinliklere mahkum eden yine bunlar. Daha koltuğa oturur oturmaz tüm İstanbullunun verilerine saldıran yine CHP’dir. FETÖ ile PKK ile ilgili tek cümle kurmazken, sivil toplum kuruluşlarımıza, hayır hasenat kurumlarımıza musallat olan yine aynı faşist zihniyettir. Evine helal rızık götürmekten başka hiçbir kaygısı olmayan emekçi, işçi kardeşlerimizle uğraşan da yine CHP’li belediye başkanlarıdır, HDP’li belediye başkanlarıdır. (HABER MERKEZİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums