CHP sözcüsü Öztrak: Sosyete damat varken dış güçlere ihtiyaç mı var?

CHP sözcüsü Öztrak: Sosyete damat varken dış güçlere ihtiyaç mı var?
7.06.2019 - 15:46
655

 CHP Sözcüsü Öztrak, eylül veya ekim ayında enflasyonda tek haneli rakamların görüleceğini söyleyen Maliye ve Hazine Bakanı Albayrak'a tepki gösterdi. Öztrak, "Beyefendi halletmeniz gereken yoksulluk, işsizlik. Siz ne istiyorlarsa yapıyorsunuz zaten. Neden dış güçler saldırsın. Sosyete damat varken dış güçlere ihtiyaç mı var" dedi.

Sözcü'nün haberine göre Öztrak’ın açıklamasından satır başları şöyle;

"Sarayın kibirli kişisi ve çevresindekiler iftarlarda yaptıkları açıklamalarda ellerinde 10 kara herkese çaldı.YSK aldığı kararla milletin aklını karıştırdı. YSK 4 oy pusulasından 3’ünü yok sayarak sadece Büyükşehir’i iptal etti. Buna gerekçe olarak da seçim kurullarını gösterdi.YSK 13 ilçe seçim müdürünü geçici olarak görevden uzaklaştırdık dedi. Bunun gerekçesi ise bu isimlerin memur olmayan sandık başkanlarının yoğun olduğu yerlerde görev yapmaları imiş"

"YSK kendi gerekçesini çürüttü"

"YSK kendi gerekçesini kendi çürüttü. Fatura neden sadece müdürlere çıkıyor. Sadece bir şeyler olmuş izlenimi verilmek isteniyor.YSK itibar kaybına uğramıştır. Tek adamın baskısına dayanamayan bu kurul hukuk sisteminin düğmelerini baştan aşağı yanlış düğmelenmiş.İstanbullular hakkı yenilen Ekrem İmamoğlu’na çok daha güçlü çıkacaktır. Milletimiz iradesini beğenmeyenlere 23 Haziran’da yanıt verecektir."

"Damat kalkmış halletmemiz gereken bir enflasyon kaldı diyor"

"Damat bakan enflasyonda tek haneli rakamları göreceğiz diyor. TÜİK Başkanı olarak atadığı arkadaşına herhalde 3 ay sonra enflasyonu düşür diyecek. Damat bey halletmemiz gereken enflasyon ve faiz kaldı diyor. Ekonomiye yapılan saldırıları engelledik diyor. Adamların bir dediğini iki etmiyorsunuz neden dışardan size saldırıyorlar? Sosyete damat varken dış güçlere ihtiyaç mı var?"

Binali Yıldırım’ın ‘Kürdistan’, PKK, ‘Dersim’ açıklamalarıyla ilgili gelen soru hakkında Öztrak, "Bu sorunun muhatabı Sayın Bahçeli’dir. Ben de ne cevap vereceğini büyük bir merakla bekliyorum" dedi

Ortak yapılacak canlı yayın hakkında ise Mahir Ünal ve Engin Altay'ın işi yürüttüğünü ifade eden Öztrak, "Kendileri gerekli açıklamayı yapacaktır" dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums