Babacanın kuracağı parti AK Partiyi iktidardan düşürecek kadar zarar verir

Babacanın kuracağı parti AK Partiyi iktidardan düşürecek kadar zarar verir
16.05.2019 - 08:49
835

 Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 3 dönem AKP'de milletvekilliği yapmış ve AKP içinde hâlâ sevildiğini söylediği bir kişi ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Altaylı, AKP’li ismin, Davutoğlu’nun kuracağı bir siyasi partinin karşılığı olmazken; Babacan’ın kuracağı bir partinin AKP’yi iktidardan düşerecek kadar zarar verebileceğini söylediğini yazdı.

Fatih Altaylı, Habertürk'te "Davutoğlu vermez, Babacan verir!" başlığıyla yayımlanan yazısında "17 yıldır Türk siyasetine ve Türkiye’ye damga vuran AK Parti içinde bu süre zarfında epeyce tanıdığımız, eşimiz, dostumuz oldu" ifadesini kullandı.

 “Sonrasında AK Parti içinden çıkacağı konuşulan yeni iki parti meselesini sordum.  Yanıtı çok net, çok açıktı:  “Ahmet Davutoğlu bir değil isterse iki parti birden kursun AK Parti’ye zarar veremez. AK Parti çevresinde Davutoğlu’nun entelektüel karşılığı var ama siyasi karşılığı yok. AK Parti’nin okumuş yazmış taifesi Davutoğlu’nu sever, saygı duyar ama asla siyaseten peşinden gitmez. Okumuş yazmışın bile peşinden gitmediği yerde, az okumuş ve okumamış hiç gitmez. Davutoğlu siyasi bir girişim yaparsa hüsran olur, hüsrandan beter olur.”  Peki ya Babacan ve onunla beraber hareket eden Gül?  “Bak orada sorun çıkar. Babacan’ın parti kurması, siyasi sahneye çıkması, AK Parti’yi bozar. Çünkü Babacan’ın hem siyasi hem de ekonomik karşılığı var. Üstelik hem içerde var hem dışarda var. Şöyle söyleyeyim, daha iyi anlarsın. Babacan’ın kuracağı siyasi hareket, içinde Abdullah Bey ile veya Abdullah Beysiz iktidar adayı olamaz, ne var ki AK Parti’yi iktidardan düşürecek kadar zarar verir.  Peki siyaset sahnesine çıkar mı?  “Onu ben bilemem. Şu anda kendisinin de bildiğini zannetmiyorum. Niyet başka bir şeydir icraat başka bir şey. Ama çok niyetli olduğunu duyuyoruz.“ Cumhurbaşkanı çağırıp Babacan’a yeniden görev verir mi?  “O da bizim boyumuzu aşar. Ama pek ihtimal vermiyorum”
 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums