Kaftancıoğlundan Gökçeke: Bu sözlerim de 80 milyon -1 kişiye

Kaftancıoğlundan Gökçeke: Bu sözlerim de 80 milyon -1 kişiye
6.05.2019 - 07:49
564

 AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu terketmek zorunda kalan Melih Gökçek, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na sosyal medyadan saldırdı.

Twitter'dan paylaştığı video ile, “Bu sözlerim de Canan Kaftancıoğlu’na. Kaftancıoğlu bence CHP’li değil. İyi bir HDP’li. Eylemci, Gezici” gibi ifadelerle Kaftancıoğlu'na saldırmaya çalışan Melih Gökçek'e yanıt yine Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi.

Gökçek’in videosunu da paylaşarak yayınladığı mesajda, “Bu sözlerim de 80 milyon -1 kişiye. O bir kişi, vatandaşın fotoşoplu fotoğraflar yerine orijinal fotoğraflarla ilgilendiğini anlamamış hala. Kendisine iletin tanıdığım çok iyi göz hekimleri gözünü 'parsel parsel' düzeltirler, ancak diğer defektlerine ise tıp bile çaresiz ne yazık ki” yanıtı verdi.

(HABER MERKEZİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums