1 Mayıs için Bakırköyde hazırlık, Taksimde abluka

1 Mayıs için Bakırköyde hazırlık, Taksimde abluka
1.05.2019 - 06:48
614

 1 Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlamaları için Bakırköy'de hazırlık yapılırken, İstanbul Valiliği’nin yasaklama kararı aldığı Taksim ablukaya alındı.

Bakırköy’de kutlamaların yapılacağı pazar alanında sahne kurulumu yapıldı.


Etkinliğin yapılacağı yere çıkan yollarda ise yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle pazar alanın çevresine polis bariyerleri konuldu.

TAKSİM YİNE ABLUKAYA ALINDI
Taksim'de ise iki gün öncesinden meydana getirilen polis bariyerlerle bölge ablukaya alındı. Yoğun güvenlik önlemleri gece saatlerinde de devam ederken, meydan ve çevresi polis barikatlarıyla kapatıldı.

Gezi Parkı çevresi, Taksim Cumhuriyet Anıtı önü, İstiklal Caddesi girişi bariyerlerle kapatıldı.
VALİLİK, TAKSİM’DE KUTLAMAYA YİNE İZİN VERMEDİ

Sendika ve meslek örgütlerinin 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlama başvurusu İstanbul Valiliği tarafından reddedilmişti. Bunun üzerine DİSK, KESK, TMMOB ve TTB 1 Mayıs’ı Bakırköy Pazar Alanı’nda kutlayacaklarını açıklamıştı.

Aralarında İnşaat-İş, Nakliyat-İş gibi sendikaların da bulunduğu çeşitli kurumlar ise 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlayacaklarını ilan etti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums