Kılıçdaroğluna saldıran Osman Sarıgünün oğlundan ilk açıklama

Kılıçdaroğluna saldıran Osman Sarıgünün oğlundan ilk açıklama
24.04.2019 - 21:38
1067

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'ün oğlu İsa Sarıgün, tehdit aldıklarını belirterek, "Babam koruma amaçlı karakolda tutuluyor" diye konuştu.

Irak sınırında çıkan çatışmada yaşamını yitiren Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu köyündeki cenazesinde, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimi sırasında, Osman Sarıgün adındaki kişi, CHP Genel Başkanı'na yumruk atmıştı.

Çıkan olaylarda CHP Genel Başkanı ve beraberindekiler önce bir eve sığınarak sonra da zırhlı araca bindirilerek olay yerinden uzaklaştırılmıştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Osman Sarıgün'le birlikte 9 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan 3'ü savcılıktan, 5'i çıkarıldığı mahkeme tarafından haklarında adli kontrol hükmü uygulanarak serbest bırakılmıştı.

'Babama ben de ulaşamıyorum'

Artı Gerçek'ten Can Bursalı'nın haberine göre, Osman Sarıgün'ün oğlu İsa Sarıgün, babasıyla henüz irtibat kuramadığını ifade ederek, "Sosyal medyadan çok tehdit geliyor. Babam koruma amacıyla karakola götürüldü. Kendisine ben de ulaşamıyorum" dedi. İsa Sarıgün, babası gibi kendisinin de kamyon şoförü olduğunu söyleyerek, "Olay günü ben İstanbul'daydım. Neler olduğunu bilmiyordum. Şu anda Ankara'ya dönüyorum, yoldayım. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz henüz. Kafamız çok karışık" diye konuştu.



Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums