Selvi: Erdoğan, Kılıçdaroğluna Türkiye ittifakı için sürpriz teklif sunacak

Selvi: Erdoğan, Kılıçdaroğluna Türkiye ittifakı için sürpriz teklif sunacak
22.04.2019 - 23:12
729

 Hürriyet gazetesinin iktidara yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen saldırının bağlamı hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif sunmaya hazırlandığını yazdı.

 Türkiye’nin İstanbul’daki seçim sonuçlarına AK Parti ve MHP’den gelen itirazları, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ortaya attığı ‘Türkiye İttifakı’ önerisini ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bu öneriye karşı çıkmasını konuştuğu bir sırada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir asker cenazesinde saldırı düzenlendi. Hürriyet gazetesinin iktidara yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi ise Erdoğan’ın bu saldırıdan önce Kılıçdaroğlu’na ‘sürpriz’ bir teklif götürmeye hazırlandığını yazdı.

‘ERDOĞAN’IN ELİNİ UZATTIĞI BİR DÖNEMDE GEÇİŞTİREMEYİZ’

Selvi, Kılıçdaroğlu’na saldırı haberini aldığı sırada bugünkü köşe yazısını hazırlamakta olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye ittifakı”na yönelik olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir teklif sunmaya hazırlandığını anlatacaktım” dedi. Abdülkadir Selvi’nin, saldırının organize olduğu iddialarına katılarak ‘derin bir iş’ tanımı yapması dikkat çekti. Hürriyet yazarı, “Seçimlerden sonra Türkiye’nin normalleşmesi için adımların atıldığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye ittifakı” için elini uzattığı muhalefetin o eli sıkmaya hazırlandığı bir dönemde Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırıyı geçiştiremeyiz. Bu heyecanlı birkaç gencin saldırısı olarak görülemeyecek kadar “derin” bir iştir” ifadelerini kullandı.

BIÇAK SALLAYANLAR VARDI’

Saldırının istihbaratının alınıp alınmadığını, niçin asker veya polis takviyesi yapılmadığını da da sorgulayan Abdülkadir Selvi, saldırı sırasında Kılıçdaroğlu’nu korumaya çalışanlardan biri olan başdanışmanı Kenan Nohut ile yaptığı konuşmayı da aktardı. Nohut Selvi’ye, saldıranlardan birisinin bıçak salladığını anlattı; bu kişiyi dirseğiyle yere yıktığını ve üzerine çullanılarak engellendiğini söyledi. (Haber Merkezi)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums