İmamoğlunun Maltepe mitingi için toplanmalar sürüyor

İmamoğlunun Maltepe mitingi için toplanmalar sürüyor
21.04.2019 - 13:43
891

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Maltepe’de yapacağı “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç” mitingine katılımlar sürüyor.

Maltepe’deki mitingi alanına çıkan yollar sabah saatlerinden itibaren kapatıldı, polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Miting alanına girmek isteyen yurttaşlar 3 farklı arama noktası ve son olarak X-Ray’den geçerek miting alanına alınıyor.

Hakkari’de 4 askerin yaşamını yitirmesinden dolayı organizasyonda hiçbir oyun havası çalınmaması yönünde karar alınırken; milli marşlar, İstanbul şarkıları, türküleri, Mehteran ve senfonik orkestra sunumu olacağı aktarıldı.

ALANA CHP BAYRAĞI DA GİRMEYECEK

Maltepe’deki miting alanında 100 adet giriş kapısı bulunuyor. Bu kapılardan içeriye girişte Türk Bayrağı, Atatürk bayrağı, flaması ve İstanbul Gönüllüleri flaması hariç CHP bayrağı ve simgeleri de dahil olmak üzere hiçbir bayrak, flama, rozet vb. sokulmayacak.

 
Yerleştirilmiş video
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums