Saraydan seçimlerin yenilenmesi için senaryo talimatı

Saraydan seçimlerin yenilenmesi için senaryo talimatı
10.04.2019 - 08:37
730

 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bugün itibarıyla 10 gün geçmesine karşın, İstanbul’da seçim sonuçlarına yönelik AKP’nin Yüksek Seçim Kurulu’na art arda yaptığı başvurular sürecin uzamasına neden oldu. CHP içinde AKP’nin yaptığı başvuruların tamamen delilsiz, keyfi ve zaman kazanma amacıyla yapıldığı değerlendiriliyor. CHP bu kapsamda YSK’nin süreci uzatmadan nihai kararın verilmesini talep ediyor.

‘SOSYAL MEDYADAN VE ÇEŞİTLİ YAYIN KURULUŞLARINDAN SERVİS EDİLDİ’

Cumhuriyet’ten Mahmut Lıcalı’nın haberine göre CHP içinde süreci 31 Mart akşamından bu yana bire bir takip eden üst düzey bir yetkili, YSK’nin 2014 yılında aldığı kararların aksine delilsiz itirazları kabul ederek süreci uzatmasıyla birlikte bazı hayali kurguların devreye sokulduğunu öne sürdü. İktidarın “FETÖ bağlantısı” ve “Büyükçekmece’de organize usulsüzlük” iddiasının bu kapsamda son 4-5 gündür sosyal medya üzerinden ve çeşitli yayın kuruluşları tarafından servis edildiğini ifade eden CHP’li yetkili, AKP’nin bunun üzerinden İstanbul seçimlerinin iptalini amaçladığını düşünüyor.

‘SEÇİMİN YENİLENMESİ İÇİN DOĞRUDAN PLAN TALİMATI VERİLDİ’

CHP’li yetkili, bu kapsamda bazı kamu kuruluşlarının da devreye sokulduğu, İstanbul’da seçimin yenilenmesi için hayali bir kurgunun planlanmasına yönelik doğrudan talimatların verildiği iddiasını gündeme getirdi. CHP’li yetkili AKP’nin iktidarını İstanbul’un rantı olmadan sürdüremeyeceği için bu konuda doğrudan saraydan talimatların verildiğini iddia etti. CHP’li yetkili sürecin her anının hassas ve dikkatli bir şekilde takip edildiğini, partinin sandıkta kazandığı İstanbul’u, kesinlikle vermeyeceğinin altını çizdi. (POLİTİKA SERVİSİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums