Erdoğanın eski danışmanından AKPlilere ağır sözler: Yüzsüz haşerat

Erdoğanın eski danışmanından AKPlilere ağır sözler: Yüzsüz haşerat
7.04.2019 - 17:57
1258

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve AKP eski milletvekili Aydın Ünal, Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın açıklamaları sırasında ortaya çıkan görüntülere ilgili tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı olan Aydın Ünal, Binali Yıldırım ve Erdoğan'ın açıklamaları sırasında arkasında duran kalabalığa tepki gösterdi. "Yüzsüz haşerat" ifadesini kullanan Ünal, "Ankara kaybedilmiş, İstanbul’da oylar sayılıyor ama birilerinin tek derdi ekranda görünebilmek" dedi.  

Ünal, twitter hesabından, “Ankara kaybedilmiş, İstanbul’da oylar sayılıyor ama birilerinin tek derdi ekranda görünebilmek. Koyun can derdinde, bunlar kareye girmek için Cumhurbaşkanı’nın, Binali Bey’in arkasında birbirini itekliyor, on takla atıyor. Hiç ders almayanlara ve almayacaklara yazıklar olsun” diye mesaj paylaştı.

Ünal, daha sonra da “31 Mart seçiminin zafer kısmı Bayburtlu Yusuf’lardan oluşan aziz AK Parti teşkilatınındır. Onlar şimdi perde ardına itildiler. Hezimet kısmı ise hala şov peşinde koşan şu kifayetsiz muhterislerin, şu yüzsüz haşeratındır” diye yazdı.

Ankara kaybedilmiş, İstanbul’da oylar sayılıyor ama birilerinin tek derdi ekranda görünebilmek. Koyun can derdinde, bunlar kareye girmek için Cumhurbaşkanı’nın, Binali Bey’in arkasında birbirini itekliyor, on takla atıyor. Hiç ders almayanlara ve almayacaklara yazıklar olsun.

31 Mart seçiminin zafer kısmı Bayburtlu Yusuf’lardan oluşan aziz AK Parti teşkilatınındır. Onlar şimdi perde ardına itildiler. Hezimet kısmı ise hala şov peşinde koşan şu kifayetsiz muhterislerin, şu yüzsüz haşeratındır.

 
 
 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums