Trump beklenen Suriye mesajını paylaştı

Trump beklenen Suriye mesajını paylaştı
17.02.2019 - 16:32
636

 ABD Başkanı Donald J. Trump merakla beklenen Suriye mesajını paylaştı. Twitter'dan açıklama yapan Trump, "Biz çok şey yaptık çok şey harcadık. Şimdi sıra bunu yapabilecek kapasitesi olan başkalarının vazifesini yerine getirmesinde. IŞİD karşısında yüzde 100 zafer kazandıktan sonra geri çekiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Trump, yakalanan IŞİD'liler için ise vatandaşı oldukları ülkelerin bu kişileri alıp yargılaması gerektiğini söyledi. Trump aksi taktirde bu IŞİD'lilerin serbest bırakılabileceğini ve Avrupa'ya sızabileceğini söyledi.

24 saat içinde Suriye ile ilgili bir açıklama yapacağını söyleyen Trump, Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

"Suriye'de yakaladığımız 800 IŞİD'liyi geri alıp yargılaması için Fransa, İngiltere ve Almanya'ya çağrı yaptık. IŞİD çöküyor. Diğer türlü hiç de iyi olmayacak olan alternatif, onları serbest bırakmak zorunda kalmamız...

ABD, bunların beklediğimiz gibi Avrupa’ya yayılmalarını seyretmek istemiyor. Biz çok şey yaptık çok şey harcadık. Artık başkalarının da adım atıp yapabildikleri işi yapma zamanı. IŞİD karşısında %100 zafer kazandıktan sonra çekiliyoruz."

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums