Bakan Gülden af açıklaması: Düzenlemeler olabilir

Bakan Gülden af açıklaması: Düzenlemeler olabilir
30.12.2018 - 12:02
747

 Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu Hafta Sonu programında açıklamalar yaptı.

Gül, ‘toplumu rahatsız edecek bir af düzenlemesinin yapılmayacağını’ ancak infazla ilgili düzenlemeler olabileceğini söyledi. Gül, bu konuda AKP'nin çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Diğer partilerin de kendi çalışmaları olacaktır. Bunlar TBMM’de değerlendirilir” dedi.

Fethullah Gülen’in iade süreciyle ilgili açıklamalarda da bulunan Gül, “Yakın zamanda ABD’li yetkililer Türkiye’ye gelecek. İadenin gerçekleşmesi önünde hiçbir engel olmadığını söylüyoruz” dedi.

Abdulhamit Gül AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın adaylığına ilişkin de konuştu. Bakan Gül'ün açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Binali bey, İstanbul aşığı birisi. Ankara’da işi bitince ilk fırsatta İstanbul’a gelip şehrin sorunlarıyla ilgilenen, canla başla çalışan birisi. İstanbul’a Avrasya Tüneli’nden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne kadar birçok projeyle katkı sağlamış biri. Adaylığının İstanbul için büyük bir fırsat olacağını düşünüyorum, ‘İstanbul için hayırlı olsun’ diyorum. Binali bey, yapısı itibariyle en sıkıntılı dönemlerde bile olaylara çok realist bir şekilde bakıp icabında işin mizah boyutunda da yaklaşarak her türlü zorluğun altından kalkabilecek bir siyasetçi.

HAKİM VE SAVCI YARDIMCILIĞI GELİYOR

Hakim yardımcılığı savcı yardımcılığı sistemini getiriyoruz. Belli bir dönem hakim nezaretinde belli bir tecrübe kazandıktan sonra hakim adayının kürsüye çıkması.

Sonrasında bir sınava daha girecek. Kazanırsa hakim olacak. Kazanamazsa hakim yardımcısı savcı yardımcısı olarak devam edecek.

AF TARTIŞMASI

Asla toplumu rahatsız edici bir af çalışması olmayacak. Ancak infaz düzenlemesi konusunda olur mu olmaz mı çalışmalar devam ediyor. Elbette siyasetin vereceği bir karar. (HABER MERKEZİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums