CHP seni seviyorum diyecek, AKPye cevap vermeyecek

CHP seni seviyorum diyecek, AKPye cevap vermeyecek
30.12.2018 - 12:00
703

 CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partisinin yerel seçim için yürüteceği kampanya hakkında bilgi verdi. Partisinin kampanya dilinin çok pozitif olacağını belirten Torun, 'Martın sonu bahar' sloganıyla hareket edeceklerini belirterek, "Toplumsal barışın, huzurun, kardeşliğin sözünü veriyoruz. İçinde bulunduğumuz tüm olumsuzlukların yerelden genele çözümüyle ilgili somut önerilerde bulunuyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'ya konuşan Torun, "Biz, başlangıçtan beri üç temel ayak kurduk. Birincisi, günlük yaşadığımız sorunlar; ekonomiden sağlığa, eğitimden güvenliğe kadar. İkincisi, ayrışma ve ötekileşme... Toplum arasında derin bir fay hattı açıkladı. Bırakın siyasi görüşlerin farklı olmasını, bir evin içinde yaşayan iki insan bile ayrışma noktasına geldi. Üçüncü olarak; huzur çok önemlidir. Evinde huzuru olmayanın sokakta huzuru olmaz, sokakta huzur yoksa da ülkede huzur olmaz. Bir evde huzur olabilmesi içinde o evde çocuğun yatağa aç girmemesi lazım. Bu ülkenin kaynaklarının verimli ve yerinde kullanıldığında hepimize yetecek kadar olduğuna eminiz. Bu hükümetin her türlü israfına, hoyratlığına karşın ülke yine ayakta kalabiliyorsa, bu ülkenin zenginliği hepimize fazlasıyla yeter" dedi.

'BÜTÜN İLLERE SENİ SEVİYORUM DİYECEĞİZ'

Torun, bütün iller için ‘Seni seviyorum’ ifadesinin seçim döneminde ana söylemlerden biri olacağını belirterek, 'Seni seviyorum İstanbul' ya da 'Seni seviyorum Ordu' gibi örnekler kullanılacağını söyledi. Torun, 'Martın sonu bahar' ve 'Derman belediyeciliği' gibi ana söylemin yanı sıra her ile özgü sloganların da olacağını belirtti. Torun, CHP’nin 31 Mart için kullanacağı seçim müziğinin de yeni bir melodiden oluşacağını ve dinlendiği zaman baharı çağrıştıracağını söyledi.

'ASLA CEVAP VERMEYECEĞİZ'

Kampanya dilinin polemikten uzak olacağını belirten Torun, "Hiçbir tartışmaya girmeyeceğiz, asla cevap vermeyeceğiz" dedi. AKP'nin ayrıştırıp, kutuplaştırarak seçim sürecini yönetmek istediğini söyleyen Torun, "Onların tuzağına gelmeyeceğiz. Biz herkesi kucaklayan, dini, dili, etnik yapısı ne olursa olsun, başka partiye mensup olsun olmasın, herkesi kucaklayan bir dil kullanacağız" ifadelerini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU, ÇOK FAZLA MİTİNG YAPMAYACAK'

Kampanya kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok fazla miting yapmayacağını dile getiren Torun, Kılıçdaroğlu'nun kampanya döneminde ikna edebileceği kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, farklı toplumsal kesimlerle bir araya geleceğini, görüşmeler gerçekleştireceğini ifade etti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums