Trump: Biz eve dönüyoruz, bölge ülkeleri ve Türkiye IŞİDin çaresine baksın

Trump: Biz eve dönüyoruz, bölge ülkeleri ve Türkiye IŞİDin çaresine baksın
23.12.2018 - 09:29
652

 Suriye'den çekilme kararı nedeniyle ülkesinde eleştirilerin odağında yer alan ABD Başkanı Donald Trump, bölge ülkeleri ve Türkiye'nin IŞİD'in çaresine bakması gerektiğini söyledi.

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "En başta orada )Suriye) 3 ay kalacaktık ve bu 7 yıl önceydi. Hiç ayrılmadık. Başkan olduğumda, IŞİD terör estiriyordu. Şu an IŞİD büyük ölçüde yenildi ve diğer bölgesel ülkeler, Türkiye dahil, geri kalan ne varsa ilgilenecek durumda olmalı. Eve dönüyoruz!" ifadelerini kullandı.

Meksika sınırına duvar örmek isteyen ve bu konuda ciddi bir muhalefetle karşılaşan Trump, bir tweetinde de bu konuya değindi: "Beyaz Saray'da sıkı çalışıyorum. Hükümetin kapanması ve Suriye'yle ilgili haberlerin çoğu SAHTE.  Demokratlarla aşırı derecede ihtiyacımız olan sınır güvenliği konusunda müzakere ediyoruz. (Çeteler, uyuşturucu, insan kaçakçılığı ve fazlası) Ama uzun sürebilir..."  

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums