Erdoğan: Trump ile Münbiç meselesini görüşeceğiz

Erdoğan: Trump ile Münbiç meselesini görüşeceğiz
29.11.2018 - 08:07
786

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan hareket etti.

Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, G20 Zirvesi ile ilgili "G20 toplantılarında oldukça geniş bir gündemle küresel ekonominin karşı karşıya kaldığı sınamaları ele alacağız. Küresel ekonomik görünümü değerlendirerek, dünya ekonomisindeki temel risklerin bertaraf edilmesine ilişkin atacağımız adımları tespit edeceğiz. Programımız çerçevesindeki resmi toplantıların dışında muhataplarımızla pek çok ikili görüşme de gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda dünyanın önde gelen ülkelerinin liderleriyle küresel ekonomik ve siyasi konuları ele alma fırsatı bulacağız" diye konuştu.

"RUSYA VE UKRAYNA'NIN BİZDEN TALEPLERİ OLDU"

Zirvenin ardından Paraguay ve Venezuela'ya resmi ziyaretlerde bulunacağını belitren Erdoğan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Erdoğan, Rusya-Ukrayna gerginliği ile ilgili, "Bugün bizim Sayın Putin'le yaptığımız görüşmenin ana ekseninde, malum şu anda aralarında Ukrayna'yla devam eden süreç ve bu konuda neler yapılabilir, burada bir ara buluculuk rolü üstlenebilir miyiz? Bu konuyu her iki tarafla görüştük. Gerek Sayın Putin'le gerek Sayın Poroşenko'yla yaptığımız görüşmeler neticesinde, her ikisinin de bizden bazı talepleri oldu ve bu talepleri de bizler Sayın Putin'le Arjantin'de yapacağımız görüşmede kendilerine aktaracağız." şeklinde konuştu.

"S-400'LER 2019'UN SONUNDA TESLİM EDİLECEK" 

Cumhurbaşkanı, Arjantin'de ABD Başkanı Donald Trump ile Münbiç konusunu görüşeceklerini de söyledi. Münbiç'te ABD askerleri ve TSK ortak devriye faaliyetine başlamıştı. 

Erdoğan, S-400'lerin teslimatına ilişkin ise "İnşallah 2019'un sonuna doğru bu teslimatlar yapılacak ve o gün itibarıyla da bizim Hazine ve Maliye Bakanlarımızın, Merkez Bankalarımızın müşterek çalışmasıyla baştan beri yerli milli parayla alışveriş yapma tezimiz böylece hayata geçmiş olacaktır. S-400 teslimatında milli para ile alışveriş tezimiz hayata geçmiş olacak" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums