Akademisyen gözaltılarına TÜSİADdan tepki

Akademisyen gözaltılarına TÜSİADdan tepki
17.11.2018 - 00:11
634

 Bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Osman Kavala'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Anadolu Kültür'e yönelik sabah saatlerinde dört ilde yapılan operasyonların yankıları sürüyor

İstanbul, Adana, Antalya ve Muğla'da yapılan operasyonda, Anadolu Kültür A.Ş yöneticisi, danışmanı ve ilgilisi olan, akademisyenlerin de aralarında bulunduğu, 13 isim gözaltına alındı. Yedi kişi hakkında daha gözaltı kararı bulunuyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, gözaltına alınan isimlerin "Osman Kavala ile hiyeraşik bir düzen içinde hareket ettiğini" öne sürdü.

Gözaltılarla ilgili TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik de tepkisini Twitter'dan gösterdi. Bilecik, attığı tweet'te, "Bilim insanlarımızın ülkemize dönüşünü konuştuğumuz bir dönemde, güne çok sayıda akademisyenin gözaltı haberiyle başlamak çok üzücü! Üzerinde yaşadığımız toprakların bereketini, bilime çağlar boyunca sığınak olmuş kültürümüze borçluyuz. Bunu inkar edersek asla ilerleyemeyiz" dedi.

 

Bilim insanlarımızın ülkemize dönüşünü konuştuğumuz bir dönemde, güne çok sayıda akademisyenin gözaltı haberiyle başlamak çok üzücü!

Üzerinde yaşadığımız toprakların bereketini, bilime çağlar boyunca sığınak olmuş kültürümüze borçluyuz.

Bunu inkar edersek asla ilerleyemeyiz❗

 
297 people are talking about this
 
 
 

(EKONOMİ SERVİSİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums