Suriye Ordusu, İdlibin güneyindeki birlikleri teyakkuza geçirdi

Suriye Ordusu, İdlibin güneyindeki birlikleri teyakkuza geçirdi
11.11.2018 - 22:19
573

 Suriye Ordusu, sürpriz bir hamleyle Hama’nın kuzeyindeki ve İdlib’in güneyindeki birliklerindeki tüm askerlerin teyakkuz halinde beklemeleri için bir emir yayınladı.

Almasdarnews'te yer alan habere göre emir, İdlib’in güneydoğusundaki Abu Duhor Askeri hava alanı civarında yapılması beklenen bir harekat sebebiyle yayınlandı.

Habere göre, Kaplan Güçlerinin birlikleri, Abu Duhor yakınlarındaki, Heyet Tahrir El Şam’ın konrtolu altında kalmış kasabaların ele geçirilmesi amacıyla yapılacak büyük bir kara harekatına başlamak üzere hazırlık yapıyorlar.

Kaplan Güçlerinin komutanı General Süheyl El Hasan, askerlerine söz konusu cephede beklemelerini ve cihatçı muhaliflere karşı başlatılacak yeni harekat için hazırlık yapmalarını emretti.

General El Hasan’ın bu açıklamasından sonra Suriye Arap Ordusu İdlib’in güney doğusundaki cephesini tanklar ve binlerce askeri personel ile takviye etti.

İdlib’in güneydoğusundaki Cihatçılara karşı yapılacak harekata Kaplan Güçleri adı verilen elit birliklere ait bu askerler öncülük edecekler.

Kaynak: Ahval

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums