ABDye gidecek heyet belli oldu

ABDye gidecek heyet belli oldu
7.08.2018 - 19:25
672

 Rahip Brunson'un ev hapsine alınmasının ardından başlayan kriz, ABD'nin Türkiyeli iki bakana yaptırım kararıyla derinleşmişti. Krizin çözümü için ABD ile sağlanan ön mutabakat çerçevesinde Washington'a gidecek heyet belli oldu.


İLGİLİ HABER: TÜRKİYE İLE ABD ARASINDA ÖN MUTABAKAT SAĞLANDI

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Ortadoğu’dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal başkanlığında bir heyet önümüzdeki günlerde ABD’ye giderek temaslarda bulunacak.

ABD'ye gidecek heyette Adalet, Hazine ve Dışişleri Bakanlığı'ndan toplam 9 kişi olacak. 

BÜYÜKELÇİLİKTEN DOLAR AÇIKLAMASI  

Heyetle ilgili bilgilerin netleştiği saatlerde ABD Büyükelçiliği'nden bir açıklama geldi. Büyükelçilikten yapılan açıklamada "Mevcut gerginliklere rağmen ABD, Türkiye’nin sağlam bir dostu ve müttefiki olmayı sürdürmektedir. Ülkelerimiz canlı bir ekonomik ilişkiye sahiptir" denildi.

Büyükelçilikten yapılan açıklama şöyle denildi: Bu nedenle bir Amerikalı yetkilinin, Amerikan dolarının 7 TL olacağı tahmininde bulunduğu yönünde tamamen temelsiz ve sorumsuz haberlerin Türk medyasında yer alması çok talihsiz ve rahatsız edicidir. Bu, uydurulmuş ve temelsiz bir yalandır."

 

(1/2) Mevcut gerginliklere rağmen ABD, Türkiye’nin sağlam bir dostu ve müttefiki olmayı sürdürmektedir. Ülkelerimiz, canlı bir ekonomik ilişkiye sahiptir.

 
 
 

(2/2) Bu nedenle, bir Amerikalı yetkilinin, Amerikan dolarının 7 TL olacağı tahmininde bulunduğu yönünde tamamen temelsiz ve sorumsuz haberlerin Türk medyasında yer alması çok talihsiz ve rahatsız edicidir. Bu, uydurulmuş ve temelsiz bir yalandır.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums