Mecliste Mustafa Suphi rozeti

 Mecliste Mustafa Suphi rozeti
9.07.2018 - 15:47
1293

HDP milletvekilleri Barış Atay ve Erkan Baş, TBMM'deki yemin törenine Mustafa Suphi ve Behice Boran'ın resimlerinin olduğu rozetleri takarak katıldı.

24 Haziran seçimlerinde HDP milletvekili olarak Meclis'e giren Erkan Baş ile Barış Atay, meclise Türkiye Komünist Partisi’nin kurucusu Mustafa Suphi ile Türkiye İşçi Partisi’nin kurucusu Behice Boran’ın rozetlerini takarak girdiler.

HDP Hatay Milletvekili Barış Atay ile İstanbul Milletvekili Erkan Baş Meclis’teki yemin törenine yakalarında 28 Ocak 1921’de 15 yoldaşı ile birlikte boğdurulan Türkiye Komünist Partisi’nin kurucusu Mustafa Suphi ve Türkiye İşçi Partisi’nin lideri Behice Boran’in resimlerinin olduğu rozetleri takarak katıldı.

‘YUH’ DİYEN İZLEYİCİ SALONDAN ÇIKARILDI

Barış Atay yemin için kürsüye davet edildiğinde izleyici sıralarında bir kişi “yuh” diye bağırdı. Bunun üzerine HDP sıralarından milletvekilleri sıralara vurarak müdahale edilmesini istedi. Geçici Meclis Başkanı Durmuş Yılmaz kürsüden güvenlik görevlilerini uyardı. Görevliler bir grubu dışarı çıkardı.

Daha sonra Barış Atay, Meclis kürsüsüne gelerek milletvekili yeminini etti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums