Erdoğan: Kazanan demokrasi olmuştur

Erdoğan: Kazanan demokrasi olmuştur
25.06.2018 - 08:26
1402

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'dan Ankara'ya geçerek AKP Genel Merkezi'nde "geleneksel balkon konuşması"nı yaptı. Erdoğan sonuçların hayırlı olmasını dileyerek, "Kazanan demokrasi olmuştur, kazanan hizmet siyaseti olmuştur, kazanan Türkiye olmuştur" dedi.

Erdoğan cumhurbaşkanlığı yemininden sonra hemen yeni sitemin uygulanmaya başlanacağını belirterek MHP'ye teşekkür etti. "Durmak yok yola devam" dedi ve partisinin aldığı oyu gözden geçireceklerini söyledi.

Muharram İnce ile aralarında yüzde 22'i aşan bir fark olduğuna dikkati çeken Erdoğan şöyle konuştu:: 

"Nerede bir darbeci varsa onun karşısındaydınız. Ülkemizi darbecilerin pencesinden hep birlikte kurtardık. Ama ne yaptılar, kaçtılar... Amerika'ya. Halep oradaysa aşın sandıktadır. Sizler 16 Nisan 'dan sonra sandıktaki iradenizle yine yanımızdaydınız. 24 Haziran'da yine yanımızda oldunuz. Sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerdim. Bu seçimin galibi demokrasidir, miilli iradedir, milletimizdir. Tük siyasi tarihimizin en yüksek katılımlı siçimini yaptık. Dünyanın çoğunda seçimler bizdekinin yarısını bile bulmayan katılımlarla yapılıyor. Dün darbecilerin tanklarını çıplak elleriyle durduran bu millet istiklaline ve istikbaline sahip çıkmıştır. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı bu seçimin galibinin salt çoğunlukla Erdoğan olduğunu açıklamıştır. En yakın arkadaşımızla aramızdaki fark 22 puanın üstündedir. Milletime şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı'nın bir diğer kanadı olan Sayın Bahçeli'ye ve MHP'nin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Alperenlere teşekkür ediyorum. Hangi partili olursa olsun sandığa giderek demokratik hakkını kullanan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

Türkiye ittifak tecrübesini de yaşamıştır. Bu hayırlı bir tecrübe olmuştur. Gözümüz ve kulağımız yine milletimizde olacaktır. Sözlerimizi yerine getirmek için hemen yarın çalışmaya başlıyoruz. Programımızı uygulamaya başlayacağız. Türkiye bir demokrasi imtihanını daha geride bırakmıştır. Millet tercihini kavgadan yana yapmamamıştır. Kazanan demokrasi olmuştur, kazanan hizmet siyaseti olmuştur, kananan Türkiye olmuştur. Tek millet, dek devlet, tem vatan, tek bayrak..."

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums