Levent Gültekin adaylıktan vazgeçti

Levent Gültekin adaylıktan vazgeçti
29.04.2018 - 18:48
724

 Cumhurbaşkanlığı’na bağımsız aday adayı olduğunu duyuran gazeteci- yazar Levent Gültekin adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı.

“İktidar 100 bin imza toplama işini 5 güne sıkıştırarak imkansız hale getirdi” diyen Levent Gültekin adaylıktan vazgeçtiğini Twitter, hesabından duyurdu. Gültekin, şu paylaşımda bulundu:

“Bu seçim cumhurbaşkanı seçimi değil ülkenin kader seçimi. Sanki bir cumhurbaşkanı seçiyormuş gibi hareket etmek iktidarın ekmeğine yağ sürer ve bu antidemokratik süreci meşrulaştırır. Medyanın kapatıldığı, sandıkların kontrol altına alındığı, devlet imkanlarının bir partiye verildiği, genel kurmay başkanının devreye girdiği bir seçimde cumhurbaşkanı seçilmez. O ülkenin bundan sonraki gidişatı oylanıyor. Tam da bunun için bir araya gelemeyen partileri bir araya toplamak için bağımsız adaylık formülü elzemdi. Partilerin, inançların, ideolojilerin kazanımı değil ülkenin geleceği masada.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums