Başbakan: PKK, FETÖ, HDP "Hayır" diyor, bunun için "Evet" diyoruz

Ey Kemal Bey! Uyan artık; bizi daha ileriye taşıyacak bir yönetim biçimi getiriyoruz"

Başbakan: PKK, FETÖ, HDP
5.02.2017 - 17:38
1252

 Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği referandumu hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Ey Kemal Bey! Uyan artık. Türkiye 1923'te rejimini seçti. Bugün rejimi değil sistemi değiştiriyoruz. Bizi daha ileriye taşıyacak bir yönetim biçimi getiriyoruz. Ayak ısırarak, burun kırarak engellemeye çalıştıysanız da başaramadınız. Şimdi söz milletin. FETÖ, PKK, HDP 'Hayır' diyor onun için 'Evet' diyoruz" görüşünü savundu.

Başbakan Yıldırım Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm töreninde konuştu. "Kentsel dönüşüm ve mega projelerin devam edeceğini" belirten Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin konulara da değindi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Uyan" diye seslendi.

"Hizmetler sürecek"

"Siyaset millet için yapılıyor. Millete laf üzerine laf yapmadık. Taş üzerine taş koyduk. İstanbul dünya şehri. Güzel İstanbul'a yedi tepe istanbula 7 eser kazandırdık. Hızlı Tren, Avrasya tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmaray, 3. Havalimanı, Osmangazi Köprüsü... Biz milletimizin güvenlik ve yaşam kalitesini düşünüyoruz. Eserler kendini gösteriyor. Millete hizmet yolunda hız kesmeden devam edeceğiz."

"Neden evet diyoruz?"

"Şimdi bu anayasa değişikliği nedir biliyor musunuz hemşehrilerim. CHP'nin karşı durduğu şey.. Neden Evet diyoruz konusu...

"Uyan artık Kemal Bey!"

 

"Vesayet uygulamalarını kaldırırken bile CHP başörtüsü bir rejim sorunudur diyen bir parti oldu. Türkiye'yi muassır medeniyetler seviyesine taşıyacak anayasaya değişikliğine ne demesini beklersiniz? Buna da rejim sorunu dedi. Ey Kemal Bey! Uyan artık. Türkiye 1923'te rejimini seçti. Bugün rejimi değil sistemi değiştiriyoruz. Bizi daha ileriye taşıyacak bir yönetim biçimi getiriyoruz.

"Ayak ısırarak, burun kırarak engellemeye çalıştıysanız da başaramadınız. Şimdi söz milletin.

"FETÖ, PKK, HDP 'Hayır' diyor onun için EVET diyoruz."

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums