Bülent Arınçtan Milata: Okuyucularla alay ettiniz, aldattınız, rezil oldunuz!

"Bir de Serdar Arsevenin kaybolmayanı bulup, hayal dünyasıyla süslediği yazısından sonra yapılan yorumlar var ki..."

Bülent Arınçtan Milata: Okuyucularla alay ettiniz, aldattınız, rezil oldunuz!
24.01.2017 - 17:09
1933

"Bir de Serdar Arseven'in kaybolmayanı bulup, hayal dünyasıyla süslediği yazısından sonra yapılan yorumlar var ki..."

 AKP'nin kurucularından ve eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak özür dileyip helallik istediğini öne süren Milat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Arseven'e yönelik olarak "Gazetenin ilgili birimleri de 'Yahu bu konu zaten bilindik bir şey, siz bulmuşsunuz gibi yazarsanız siz de biz de rezil oluruz' demiyor; yazı yayımlanıyor ve resmen o gazetenin okuyucularıyla alay ediliyor. Peki sonuç ne oluyor? Rezil olan bir yazar, o yazarın rezil ettiği bir gazete ve aldatılmış okurlar" dedi. 

 
Arınç'ın sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalar şöyle:
 
 
"Düşünün ki bir gazeteci (!), bundan 6 ay önce gerçekleşmiş, sayfa sayfa haberleştirilmiş bir konuyu sanki 'Kendi bulmuş da ortaya çıkartmış gibi' yazıyor; yazdığı gazetenin ilgili birimleri ise 'Yahu bu konu zaten bilindik bir şey, siz bulmuşsunuz gibi yazarsanız siz de biz de rezil oluruz' demiyor; yazı yayımlanıyor ve resmen o gazetenin okuyucularıyla alay ediliyor. Peki sonuç ne oluyor? 'Rezil olan bir yazar, o yazarın rezil ettiği bir gazete ve aldatılmış okurlar!'.
 
"Ve bir de Serdar Arseven'in kaybolmayanı bulup, kendi hayal dünyasıyla süslediği yazısından sonra yapılan yorumlar var ki, evlere şenlik. Ama en dikkatimi çeken ise Twitter'da 'Reis Affetse Biz Affetmiyoruz' diyen troller, bot hesaplar oldu. Karanlıkta kör dövüşü yapsalar da maşallar hepsini çok kararlı gördüm! Fakat o kapkara dünyalarında göremedikleri bir gerçeği yeri gelmişken ifade edeyim ki bilsinler, aydınlansınlar. Ey kimliksiz, kişiliksiz troller ve bot hesaplarının sahipleri şunu iyi bilin; Dünya-ahiret hesabımız yazılımla yazılmadığı için, yazılımlara verecek hesabımız da, af talebimiz de yok! Yazımızı yazan Allah'tır ve af dilenecek tek merci de O'dur. Allah hepimizi affetsin"
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums