CHPli Tezcan: KHKyla adres bildirimi yapmadan oy kullanma getirildi; sandık güvenliği ortadan kalkıy

AKP, anayasa değişikliği önerisini 15 gün içerisinde Genel Kuruldan geçirmeyi planlarken olası referandum için hazırlıklara

CHPli Tezcan: KHKyla adres bildirimi yapmadan oy kullanma getirildi; sandık güvenliği ortadan kalkıy
9.01.2017 - 08:44
1050

 AKP, anayasa değişikliği önerisini 15 gün içerisinde Genel Kurul'dan geçirmeyi planlarken olası referandum için hazırlıklara başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, yurt dışında sandık güvenliğinin kontrolsüz hale geleceği uyarısında bulundu. 

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, Tezcan, "KHK ile getirilen düzenlemeyle, adres bildirimi yapmadan oy kullanma getiriliyor. Bu kontrolsüz bir hale getirir, mükerrer oy kullanmanın önü açılır. Sandık güvenliği ortadan kalkar. Seçim yasalarında yapılan değişiklikler 1 yıl içinde gerçekleştirilen seçimlerde uygulanamaz. Ancak hukuk dolanılarak bu yapılmaya çalışılıyor" dedi.

680 sayılı KHK ile adres kaydı olmadığı için oy kullanamayacak yurt dışındaki 1 milyon seçmenin referandumda oy kullanabilmesi için düzenleme getirildiği belirtildi. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums