Erdoğan: Amerika bölgede masumları katleden terör örgütlerine destek veriyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABDnin Suriye ve Irakta "terör örgütlerine destek verdiği" iddiasını sürdürerek, "Türkiye

Erdoğan: Amerika bölgede masumları katleden terör örgütlerine destek veriyor!
29.12.2016 - 12:46
874

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD'nin Suriye ve Irak'ta "terör örgütlerine destek verdiği" iddiasını sürdürerek, "Türkiye olarak uzun süredir Batılı ülkelere terör örgütleri arasında ayrım yapmama çağrısında bulunuyoruz, buna karşılık ABD başta olmak üzere kimi ülkeler kendilerince çeşitli bahaneler ileri sürüp göz boyayarak, bölgede masumları katleden terör örgütlerine destek veriyor. Dile getirdiğimiz zaman rahatsız oluyorlar, medya aracılığıyla sataşmayın diyorlar" dedi. 

ABD yönetimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koalisyon güçlerinin IŞİD'i desteklediği yönündeki iddiasını "gülünç" diye tanımlamıştı. ABD Büyükelçiliği de "ABD hükümeti YPG veya PKK'ya silah ya da patlayıcı sağlamamıştır, nokta" şeklinde açıklama yapmıştı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, "Bugüne kadar ABD, YPG'ye silah vermiştir, nokta" karşılığını vermişti.

TÜBİTAK Bilim Ödülleri töreninde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

1966 yılından beri devam eden bu güzel geleneğin bundan sonra da süreceğine inanıyorum. Bu yıl malum 3 bilim ödülü, bir özel ödül ve 4 teşvik ödülü verildi. Kıymetli hocalarımıza bundan sonra da çalışmalarında başarılar diliyorum. Türkiye'nin sınırları içinde ve bölgesinde pek çok sorunla mücadele ettiği bir dönemde dün kültür ve sanat alanında, bugün bilim alanında ödül törenleri düzenliyor olmamızı ben memnuniyetle karşılıyorum.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums