İki yıl FETÖden hapis yattı, El Babda yaralandı; Yarbay Merdin Kışkan yaşananları anlattı

FETÖ/PDYnin kumpası sonucu askeri casusluk davasında 2 yıl hapis yattıktan sonra görevlendirildiği El Babda yaralanan

İki yıl FETÖden hapis yattı, El Babda yaralandı; Yarbay Merdin Kışkan yaşananları anlattı
25.12.2016 - 16:08
1658

 'FETÖ/PDY'nin kumpası sonucu askeri casusluk davasında 2 yıl hapis yattıktan sonra görevlendirildiği El Bab'da yaralanan Yarbay Merdin Kışkan, “Bir an önce El Bab’a gidip, arkadaşlarımın yanında yer almak istiyorum” diyerek çatışma günü yaşanları anlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, El Bab'da geçen çarşamba 16 askerin şehit düştüğü çatışmalarda yaralanan tabur komutanı Kışkan (43), kendisini ziyaret eden emekli kurmay Albay Mustafa Önsel'e "Moralim çok iyi. Bir an önce El Bab'a gidip, arkadaşlarımın yanında yer almak istiyorum" dedi.

Çatışma gününü anlatan Kışkan "DEAŞ, Suriye'nin diğer kentlerinden püskürtülmesinden sonra tüm Rakka ve El Bab'a yığınak yaptı. Bu iki şehirde tüneller, bombalı tuzaklar ve mayınlarla şehrin tamamını korumaya almışlar. Akil Dağı'nı ele geçirmek El Bab için kritik bir yerdi. Üs olarak kullandıkları hastane çevresinde yoğun çatışmalar yaşandı. Bir an önce ayağa kalkıp, tekrar cepheye arkadaşlarımla birlikte DEAŞ'ın bölgeden temizlenmesi için mücadele etmek istiyorum" diye konuştu. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums