Yıldırımdan başkanılık açıklaması: İşi büyütmeye gerek yok

Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlunun başkanlık sistemiyle ilgili eleştirilerine yanıt verdi. Başbakan "Rejim değiştiren yok. Şunu bir anla artık" dedi.

Yıldırımdan başkanılık açıklaması: İşi büyütmeye gerek yok
20.11.2016 - 11:49
1049

 Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili eleştirilerine yanıt verdi. Başbakan "Rejim değiştiren yok. Şunu bir anla artık" dedi.

 Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başbakan Yıldırım’ı Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve teşkilat üyeleri karşıladı.

Ziyarete, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve bazı milletvekilleri eşlik etti. Başbakan, AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Konferans Salonu’nda kendisini bekleyen Tuzlalılar’a seslendi.

‘TÜRKİYE REJİMİNİ SEÇTİ’

Anayasa ve başkanlık sistemi tartışmalarına değinen Başbakan Binali Yıldırım CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerine yanıt verdi. Yıldırım, şöyle dedi: “Sayın Kılıçdaroğlu, rejim tartışması 1923’te bitti. Türkiye ‘Cumhuriyet’ dedi, rejimini seçti. Rejim değiştiren yok. Şunu bir anla artık. Değişen sadece hükümet sistemi. Hükümet sistemi de aynen belediye başkanlığı gibi… İşi büyütmeye lüzum yok. 80 senedir Türkiye’de belediyeler seçiliyor. Türkiye bölündü mü? İstanbul’un büyükşehir belediyesi var, meclisi de var. Belediye başkanı seçiliyor. Aynı gün meclisi de seçiliyor. Şimdi de aynısı olacak. Hem meclis seçilecek hem cumhurbaşkanı seçilecek. Aynı gün seçilecek. Aynı sürede görev yapacaklar. Tekrar seçime gidecekler. Yine aynı gün seçime gidecekler. Olan bu” dedi. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums