Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi için MYKyi acil toplantıya çağırdı!

Cumhuriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncudahil 9 yazar ve yönetici tutuklanmasının ardından CHP

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi için MYKyi acil toplantıya çağırdı!
5.11.2016 - 11:39
1331

 Cumhuriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncudahil 9 yazar ve yönetici tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programını yarıda keserek Ankara'ya dönme kararı aldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün MYK’yi, yarın da Parti Meclisi’ni acil olağanüstü toplantıya çağırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmir ve yarın Balıkesir’de olacaktı. Ancak HDP’nin eş başkanları ve vekilleri ile yazar ve yöneticilerimizin tutuklanması nedeniyle programını yarıda keserek Ankara’ya dönme kararı aldı.

Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu dahil 9 yönetici ve gazeteci tutuklandı!

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütlerine müzahir oldukları" iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu dahil Kadri Gürsel, Musa Kart, Güray Öz, Mustafa Kemal Güngör, Turhan Günay, Bülent Utku, Önder Çelik ve Eser Sevinç  tutuklandı.

 

Aydın Engin ve Hikmet Çetinkaya adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. GünseliÖzaltay ve Bülent Yener emniyet sorgusundan sonra serbest bırakılmıştı.

Can Dündar ve Akın Atalay’a tutuklama talebi

Haklarında yakalama kararı bulunan Can Dündar ile Akın Atalay'ın yurt dışında olması, bu nedenle şüphelerinin de kaçma ihtimali bulunmasından dolayı tutuklanmaları yönünde karar verilmesi talep edildi.

Savcılık, yurtdışında bulunan Can Dündar ve Akın Atalay hakkında da tutuklanma talebinde bulundu.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums