AK Partide 874 belediye başkanına FETÖ soruşturması

FETÖ soruşturmasının siyasi ayağının kapatıldığı eleştirilerine yanıt veren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “AK Partide bugüne kadar 874 belediye başkanı ve 12 bine yakın meclis üyesi ile ilgili FETÖ soruşturması yapıldı. 4 başkanın ihracını, 1inin de istifasını aldık" dedi.

AK Partide 874 belediye başkanına FETÖ soruşturması
8.10.2016 - 20:19
1178

 'FETÖ' soruşturmasının siyasi ayağının kapatıldığı eleştirilerine yanıt veren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “AK Parti'de bugüne kadar 874 belediye başkanı ve 12 bine yakın meclis üyesi ile ilgili FETÖ soruşturması yapıldı. 4 başkanın ihracını, 1'inin de istifasını aldık" dedi.

 AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, tüm AK Partili belediyeleri parti olarak ‘FETÖ’ soruşturmasından geçirdiklerini açıkladı.

Malatya’da belediye başkanları ve partisinin ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Erol Kaya, şu ana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaya, “Şu an kadar AK Partinin 874 belediye başkanı ve 12 bin yakın meclis üyesi ile ilgili süreç belli bir noktaya geldi. Tespit ettiğimiz Belediye Başkanlarından 4 tanesinin ihracını, 1’inin de istifasını aldık. Meclis üyelerinden şu ana kadar 14 meclis üyesinin istifaları alındı. 2 binden fazlada belediye personeli ile ilgili KHK’lar ile işten uzaklaştırma işlemi yapıldı” dedi.

CHP’yi ‘FETÖ’ soruşturmalarını sulandırmakla suçlayan Kaya, AK Parti olarak 17-25 Aralık soruşturmasından itibaren bu yapılanmayı terör örgütü olarak ilan ettiklerini ifade etti.
(MALATYA-DHA)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums