Hurşit Külter 133 gün sonra Kerkükte ortaya çıktı: Bu kadar geç açıklama yaptığım için herkesten özü

Kendisinden 27 Mayıs 2016’dan beri haber alınamayan ve aylardır “Hurşit Külter Nerede” sloganıyla kampanya başlatılan DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter, Kerkükte ortaya çıktı.

Hurşit Külter 133 gün sonra Kerkükte ortaya çıktı: Bu kadar geç açıklama yaptığım için herkesten özü
7.10.2016 - 11:37
1510

  Kendisinden 27 Mayıs 2016’dan beri haber alınamayan ve aylardır “Hurşit Külter Nerede” sloganıyla kampanya başlatılan DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter, Kerkük'te ortaya çıktı.

ANF'de yer alan habere göre, aylardır yaşadıklarına dair bugün Kerkük’te bir basın açıklaması yapan Külter, "Bu açıklamayı bu kadar geç yaptığım için başta benim için mücadele yürüten herkesten özür diliyorum. Fakat bilinmelidir ki ilk defa böylesi bir açıklama imkânı buldum. Çünkü içinde bulunduğum güvenlik koşulları bu açıklamayı yapmama izin vermiyordu” dedi.

27 Mayıs’ta gözaltına alındığı, yaklaşık 13 gün gözaltına kaldığıbilgisini paylaşan Külter, “13 gün boyunca bir binanın bodrumunda tuttular. Bana yoğun fiziki ve psikolojik işkence yaptılar. Ama sürekli ajanlık dayatıyorlardı. Çıkıp öz yönetim direnişlerine karşı açıklama yapmamı istediler. Bunu özellikle polis özel harekatı yaptı ve ben göz altında kaldığım sürede zaten beni yanında tutan bu özel harekât polisi sürekli beni infaz edeceklerini söylüyorlardı. Bazen kendi aralarında, bundan istediklerimizi aldıktan sonra öldürelim, şeklindeki konuşmalarını duyuyordum” diye konuştu.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums