CHP Milletvekili Gürsel Erol: Bakanla görüştüm öğretmenler dönecek

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmazla görüşen CHP Milletvekili Gürsel Erol, Tuncelide açığa alınan öğretmenlerin büyük bölümünün pazartesi günü görevine döneceğini söyledi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol: Bakanla görüştüm öğretmenler dönecek
16.09.2016 - 15:20
1311

 Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'la görüşen CHP Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli'de açığa alınan öğretmenlerin büyük bölümünün pazartesi günü görevine döneceğini söyledi.

 CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli’de görevden alınan 418 öğretmenle ilgili Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’la görüştüğünü söyledi. Erol, Yılmaz’ın öğretmenlerin büyük bir bölümünün görevine iade edileceğini söylediğini aktardı.

Tunceli’de ‘terör örgütüyle ilişkileri oldukları’ iddasıyla 418 öğretmen ve 86 milli eğitim personeli açığa alınmıştı.
CHP Milletvekili Gürsel Erol, öğretmen ve personelin görevlerine iade edilmesi için Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştüğünü belirttikten sonra şu bilgileri verdi:
“Tunceli’de 418 öğretmen ve 86 milli eğitim personelinin görevden alınmasından sonra konuyu bizzat Milli Eğitim Bakanımızla görüştüm. Tunceli’ye büyük bir haksızlık yapıldığını söyledim. Sayın Milli Eğitim Bakanı Tunceli’de görevden alınan öğretmenler ile ilgili bizzat ilgileneceğini yapılan haksızlık varsa düzeltileceğini ve bakan yardımcısına talimat verdiğini ifade etti. Bakan yardımcısının konu üzerinde titizlikle çalışarak haksızlığa uğrayanları görevine iade edileceğini söyledi.”

’29 ARALIK NEDENİYLE ATILANLAR GERİ DÖNECEK”

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı ile de iki kez görüştüğünü belirten Erol şöyle devam etti: “Pazartesi günü görevden alınan 418 öğretmenin büyük bölümünün görevine iade edileceğini ancak hakkında ihbar, şikayet ve çeşitli deliler bulunan bazı öğretmenlerin soruşturmalarının devam edeceğini, özellikle öğretmenlerin görevden alınmasında en büyük gerekçe olan 29 Aralık’ta düzenlenen eyleme katılanların büyük bölümünün görevlerine iade edileceğini tarafıma söyledi. Milli Eğitim Bakanımız zaten Tunceli üzerinde daha hassas davranacaklarını özellikle belirtti. Bugün bile göreve iade edilecek öğretmenlerin belirlenmesi için çalışma yapılıyor ve bakanlıktan bana verilen bilgi, Tunceli’de görevden alınan öğretmenlerin büyük bölümü pazartesi göreve iade edilecek.”

‘TAKİPÇİSİ OLACAĞIM’

CHP’li Erol, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile yaptığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabından  da açıklama yaptı. Erol, şunları yazdı:
“Tunceli’de açığa alınan öğretmenlerimizin ve memurlarımızın mağduriyetlerini gidermek amacıyla,soruşturması bitenlerin ataması yarın yapılacak olup, Pazartesi görevleri başında olacaklardır. Gerçek mağdurların haklarını aramak ve bir kişi kalsa dahi onun mücadelesini vermeye, Tunceli’deki bazı siyasi parti ve sendikaların engellemelerine rağmen takipçisi olacağım.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums