Kayyım, Derik Belediyesi’nin 3 dilli tabelasını kaldırttı!

Diyadinde kaldırılan Kürtçe tabela tekrar takılmıştı

Kayyım, Derik Belediyesi’nin 3 dilli tabelasını kaldırttı!
13.09.2016 - 17:37
1214

 Mardin’in Derik ilçe Belediyesi’nin Türkçe, Kürtçe ve Ermenice yazılı tabelası, kayyım olarak atanan Muhammed Fatih Safitürktarafından dün akşam saatlerinde söktürüldü.

Ağrı’nın Diyadin İlçe Belediyesi'ne kayyım olarak atanan Mekan Çeviren’in indirdiği belediye hizmet binası girişindeki Kürtçe tabela, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile yeniden konulmuştu.

Derik’te DBP’li Belediye’ye kayyım olarak atanan ilçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, belediyenin her iki cephesine bulunan ve üzerinde Türkçe, Kürtçe ve Ermenice ’Derik Belediyesi’ yazılı olan tabelayı dün akşam söktürdü. Kaymakam’ın talimatı ile polis söktüğü tabelanın yerine Türk bayrağı asarken, yaklaşık bir yıldır asılı olan tabelanın sökülmesi tepkilere yol açtı. Şu anda Belediye binasında her hangi bir tabela bulunmazken, sadece girişte üzerinde Kürtçe, "Hoş geldiniz" yazısı kaldı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums