Erganide PKKnın hücre evine operasyon; 3 polis şehit, 1 yaralı

Diyarbakır Erganide PKK’ya ait bir hücre evine yapılan operasyon sonrası çıkan çatışmada 3 polis şehit oldu 1 polis de yaralandı.

Erganide PKKnın hücre evine operasyon; 3 polis şehit, 1 yaralı
22.07.2016 - 08:31
1441

 Diyarbakır Ergani'de PKK’ya ait bir hücre evine yapılan operasyon sonrası çıkan çatışmada 3 polis şehit oldu 1 polis de yaralandı.

Çıkan çatışmada 3 polis şehit olurken 1 polis de yaralandı. Olay sonrası bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ayrıca Diyarbakır'dan da takviye polis ekipleri de bölgeye sevk edildi.

CNN Türk'te yer alan habere göre, baskın sonrası saldırıya polislerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada şehit olan  yaralanan polislerin olduğu belirtildi.

Uzun namlulularla saldırı

DHA'nın haberine göre Olay Diyarbakır'da saat 02.00 sıralarında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde meydana geldi. İlk bilgelere göre bölgede emniyet güçlerinin PKK'ya ait bir hücre evine yaptıkları baskında çatışma çıktı.

Çatışma çıktı

Baskın sonrası saldırıya  polislerin anında karşılık vermesiyle birlikte çatışma yaşandı. Çatışmada 3 polis şehit olurken 2 polis de yaralandı. Saldırı sonrası bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. İlçede güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışmalar yer yer sürüyor.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums