Seri Katil Atalay Filiz, İzmirde yakalandı!

Atalay Filiz, 27 Mayıstan beri aranıyordu

Seri Katil Atalay Filiz, İzmirde yakalandı!
12.06.2016 - 09:34
2072

 İstanbul ve Ankara'da öldürülen 3 ikişinin katil zanlısı ve 1 kayıp şahsın şüphelisi Atalay Filiz, İzmir'de yakalandı. Bugün gelen bir ihbar üzerine polis, İzmir'in Menderes ilçesinde bir parkta Atalay'ı buldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kişinin Atalay Filiz olup olmadığının belirlenmesi üzerinde çalışıldığı belirtildi. Üzerinde sahte kimlik olabileceği ihtimali de göz önünde bulundurulan kişinin seri katil Atalay Filiz olduğunun belirlendiği ifade edildi. Atalay Filiz, ilçe emniyet müdürlüğünde gözaltında tutulduğu belirtildi.

Filiz, buradaki işlemlerinin ardından İstanbul'a sevk edilecek.Atalay Filiz, önce sağlık kontrolünden geçirelecek. Atalay Filiz'in ne zaman İstanbul'a gönderileceği kesinlik kazanmadı.

Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi ElenaRadchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in,İzmir’e kaçtığı saptandı. 

27 Mayıs’taki Tuzla’da bir öğretmenin öldürülmesinden beri aranan Atalay Filiz, 2 gününü üniversite öğrencisi bir gencin İzmir Konak Yeşilyurt’taki evinde geçirdi. Filiz, 31 Mayıs’ta Bodrum’a gideceğini söyleyerek evden ayrılmıştı. 31 Mayıs'taki görüntülerinden beri izini kaybettiren Filiz'in Yunanistan'a geçtiği iddia ediliyordu.  

Aradan geçen sürede çok sayıda ihbar geldi. Bütün ihbarları titizlikle değerlendirenpolis, Atalay Filiz’i bugün İzmir’in Menderes İlçesi’ndeki bir parkta yakaladı. Gözaltına alınan Atalay Filiz, emniyete götürüldü.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums