Şehit polisin cenaze törenine katılan Kılıçdaroğluna "Katilsiniz" protestosu!

Kılıçdaroğlunun cenazeye gönderdiği çelenk de parçalandı

Şehit polisin cenaze törenine katılan Kılıçdaroğluna
8.06.2016 - 14:09
1554

 İstanbul Vezneciler'deki bombalı saldırıda şehit olan Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenaze töreninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelenk bir grup tarafından parçalanarak cami avlusunun dışına atıldı. CNN Türk muhabiri Zeynep Karamustafa'nın aktardığına göre, tören için camiye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu da aynı grup tarafından protestoya uğradı. Daha sonra cenazeye katılmak için Fatih Camii'ne gelen Kılıçdaroğlu'na aynı grup "Katilsiniz" diyerek bağırdı.

"Bu çelengi istemiyoruz"

Protestocu gurup yuh çekip, tekbir getiren protestocu grup, "Bu çelengi burada bunu istemiyoruz" diyerek tepki gösterdi. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Fatih Camii'ndeki protestoyu dindirmek için bir konuşma yaparak, grubu sakinleştirmeye çalıştı. 

Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Recep Akdağve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı. Şehitlerin cenazesi, Edirnekapı Şehitliğinde toprağa verilecek.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums