Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe maçında sahaya inip hakemi dövdü

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren bir taraftar çizgi hakemine saldırdı. Yere yatırdığı hakemi tekme ve yumrukla döven taraftar, güvenlik görevlileri tarafından güçlükle durdurulabildi. Saldırı üzerine maç tatil edildi.

Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe maçında sahaya inip hakemi dövdü
24.04.2016 - 23:08
2018

  Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren bir taraftar çizgi hakemine saldırdı. Yere yatırdığı hakemi tekme ve yumrukla döven taraftar, güvenlik görevlileri tarafından güçlükle durdurulabildi. Saldırı üzerine maç tatil edildi.

Karşılaşma gergin başladı. Fenerbahçe’nin öne geçmesinin ardından maçın daha 24’üncü dakikasında Volkan Demirel’e ayakkabı ve çakmaklar fırlatıldı.

İkinci yarıda Trabzonspor’un 3-0 geriye düşmesinin ardından özellikle Trabzonspor’un koruduğu kalenin arkasındaki tribünde protesto şiddetlendi. 88’inci dakikaya gelindiğinde maç 4-0’ken tribündeki ağ gerili direk yıkıldı. Koltuklar sökülüp sahaya fırlatılmaya başladı.

Olup bitenlere rağmen maça yeniden başlandı. Ancak bir dakika sonra tribünden bir Trabzonspor taraftarı sahaya girdi ve çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a arkadan saldırarak yere düşürdü. Saldırgan, hakeme hem yumruk hem tekme attı. Bayarslan kendini saldırgandan ancak görevlilerin müdahelesiyle kurtarabildi.

Başka taraftarlar da sahaya girerken futbolcular ve hakemler soyunma odasına gitti. Maç durduktan bir süre sonra Digitürk de yayını kesti. Kısa süre sonra da maçın tatil edildiği haberi geldi.

Lig Tv, hakemin durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Maçın sonucuna ilişkin kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek. Ancak Lig Tv’ye göre beklenti, karşılaşmanın o anki skoruyla, yani 4-0 Fenerbahçe lehine tescil edilmesi.

TFF açcıklaması şöyle: “Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. Hafta müsabakası, maçın 89. dakikasında müsabakanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums