Akademisyen Meral Camcı için tutuklama talep edildi!

Yurt dışından dün dönen Camcı, "O duvarları kaldıracağız" demişti

Akademisyen Meral Camcı için tutuklama talep edildi!
31.03.2016 - 17:46
2534

 Hakkında yakalama kararı çıkarılan ve yurt dışında olduğu için Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Kaya, Yrd. Doç. Dr. Esra Mungan ile Doç. Dr. Kıvanç Ersoy ile birlikte tutuklanmayan Yrd. Doç. Dr Meral Camcı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne ifade verdikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. 2 saatlik sorgunun ardından 3. Sulh Ceza Mahkemeye tutuklanma talebiyle sevk edildi 

Dün saat 14.30 sularında Atatürk Havalimanı’na gelen olan Meral Camcı dönüşünden hemen önce Barış için Akademisyenler grubuna bir mektup yazdı. Camcı, mektubunda “Bir duvarın ne tarafında olduğumuzun ehemmiyeti yok zihnimiz özgürleşmedikçe. O duvarları kaldıracağız ve özgürleşeceğiz. İçeriden ve dışarıdan. Ben şimdi orada olmalıyım” ifadelerini kullandı.

Camcı “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisine imza attığı için İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünde görev yaptığı İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’ndeki işinden atılmıştı.

Camcı, bugün saat 10:30 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne geldi. Emniyette ifade veren Camcı'nın Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums