Baykal’dan Kılıçdaroğlu’na ‘ince’ mesaj: Bu yapının geride kalması gerekiyor

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, partinin mevcut yapıyla gitmeyeceğini, en büyük görevin lider Kemal Kılıçdaroğlu’na düştüğünü söyleyerek üstü kapalı bir ‘çekilme’ mesajı verdi.

Baykal’dan Kılıçdaroğlu’na ‘ince’ mesaj: Bu yapının geride kalması gerekiyor
16.02.2016 - 14:15
1009

 CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, partinin mevcut yapıyla gitmeyeceğini, en büyük görevin lider Kemal Kılıçdaroğlu’na düştüğünü söyleyerek üstü kapalı bir ‘çekilme’ mesajı verdi.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları yanıtlayan Baykal, CHP’yi daha iyi bir yerde görmek istediğini söyledi. Bunun Kılıçdaroğlu’na ‘çekil çağrısı’ mı olduğu sorusu üzerine de, “Bu kaba bir şey, bunu söylemeye hakkımız yok” dedi.

‘Bu yapının geride kalması gerekiyor’

Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye birçok şey kazandırdığını ve olumlu katkılar yaptığını ifade eden Baykal, şöyle konuştu: “Ama şimdi çok kritik bir sürece giriyoruz. Önümüzde üç yıllık bir süreç var. Bu yapıyla bu süreci götürmemizin ben artık geride kalması gerektiği kanısındayım. Bu doğrultuda en büyük görevin Kılıçdaroğlu’na düştüğü kanısındayım.”

‘Bombalamayı doğru buluyorum’

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’deki Kürt mevzilerini bombalamasına da değinen üzerine Baykal, “Azez Halep hattını açık tutmak için Türkiye’nin bombalama hakkı vardır. Bu hattı açık tutmak için bombalanmasını doğru buluyorum. Şu anlık bu bombalamaların etkili olduğu anlaşılıyor” diye konuştu.

‘PYD, IŞİD’le mücadele etmiyor’

Demokratik Birlik Partisi’nin (PYD) IŞİD’e karşı mücadele etmediğini öne süren Baykal, şunları söyledi: “Dünyaya IŞİD’e karşı mücadele ediyoruz diyor, aslında kendi amacını gerçekleştirmeye çalışıyor. PYD de Türkiye’nin güneyindeki Suriye sınırında kantonları birleştirmeye yöneliyor. Bunun için de Kürt olmayan Arap köylerini göç etmeye mecbur ediyor, nüfus yapısını değiştiriyor, orada kendi oyununu oynuyor.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums