Selamet Yeşilmenin otopsi raporu: Vücuttan 6 metal parçası çıkarıldı

Evinin önünde vurularak öldürülen Selamet Yeşilmenin otopsi raporu tamamlandı

Selamet Yeşilmenin otopsi raporu: Vücuttan 6 metal parçası çıkarıldı
16.11.2015 - 18:12
1303

 Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün sabah evinin önünde vurularak öldürülen 44 yaşındaki beş çocuk annesi Selamet Yeşilmen’in otopsi raporu tamamlandı.

Rapora göre Yeşilmen’in çenesi ve uyluğundan “metal parçaları” çıkarıldı, vücudunda çok sayıda bu parçalardan kaynaklı yara tespit edildi. Yeşilmen’in metal parçalarına bağlı kemik kırığı ve iç organ yaralanması sonucu öldüğü belirlendi. Vücuttan çıkarılan altı metal parçasının ne tür bir mühimmat olduğunun saptanması açısından balistik inceleme için Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesi kararlaştırıldı.

İsmail Saymaz’ın Radikal’de yer alan haberine göre,İnsan Hakları Derneği (İHD) Mardin Şubesi’nden yapılan açıklamada, olayda Selamet Yeşilmen ve iki çocuğu ile birlikte yardıma koşan bir komşunun da vurulduğu bilgisine yer verilerek, “Yeşilmen’in şarapnel parçası ile öldüğü kabul edilse dahi çocukların yaralanmasının izahı nedir?

Yardıma giden Yılmaz Tutak adlı yurttaş neden vuruldu” diye soruldu.

Otopsiye kimlik tanığı sıfatıyla katılan Selamet Yeşilmen’in kardeşi Hacı Daysal, “Öğrendiğim kadarıyla önceden ayağından vurulmuş, sonra çocukları yanına gelmiş. İki çocuğu yanında olduğu sırada tekrar kendisine ateş edilmiş. Hatta bu sırada çocukları da yaralanmış. Bizzat görgüm yoktur” dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums