Acılı anne konuştu: ‘İmam hatipte okuyordu, fırında çalışıyordu, defalarca aradım…’

Ağrı’ya bağlı Diyadin’de bir fırında çalışan Orhan Aslan (16) ve Muhammed Aydemir (15) adlı iki çocuğun özel harekat

Acılı anne konuştu: ‘İmam hatipte okuyordu, fırında çalışıyordu, defalarca aradım…’
14.08.2015 - 08:01
1309

 Ağrı’ya bağlı Diyadin’de bir fırında çalışan Orhan Aslan (16) ve Muhammed Aydemir (15) adlı iki çocuğun özel harekat timlerince öldürüldüğü iddia edildi. 15 yaşındaki Muhammed Aydemir’in annesi, oğlunun çatışma çıkınca öldürülen 16 yaşındaki Orhan Aslan’la birlikte depoya saklandığını söyledi. Bir İHD yetkilisi, iki çocuğun, sağa sola ateş eden polisler tarafından öldürüldüğünü söyledi.  Ağrı Valiliği’nin dün akşam karakola saldırı ve sonrasında yaşanan çatışmayla ilgili yayınladığı açıklamada, “Üç terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir” demişti.

BBC Türkçe’ye bilgi veren Muhammed Aydemir’in annesi Sevgül Aydemir de, oğlunun İmam Hatip Lisesi 3. Sınıf öğrencisi olduğunu, bir yandan eğitim görürken bir fırında çalıştığını söyledi. Sevgül Aydemir akşam oğluyla birçok kez telefonda görüştüğünü belirtti:

“Oğlum fırında çalışıyor. Akşam fırına gitti. Saat dokuz gibi çatışma çıkmış. Aradım, ‘oğlum neredesin’ dedim. ‘Odunluğa girdik, burası güvenlidir’ dedi. Sonra da hep aradım. Bir oğlum askerden geldi. Diğer oğlum askere gidecek.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums