Diyadin’de özel timler 2’si çocuk 3 kişiyi öldürdü

Diyadin’de özel timlerin 2’si çocuk 3 kişiyi öldürdüğü iddia edildi.

Diyadin’de özel timler 2’si çocuk 3 kişiyi öldürdü
13.08.2015 - 16:09
1512

 

Diyadin’de özel timlerin 2’si çocuk 3 kişiyi öldürdüğü iddia edildi.

Dicle Haber Ajansı’nda (DİHA) yer alan haberde Ağrı’nın Diyadin ilçesinde fırında çalışan Orhan Aslan (16) ve Emrah Aydemir (15) isimli çocuklar ile kimliği öğrenilemeyen bir kişinin, özel harekat timleri tarafından öldürüldüğü belirtildi.

‘Odun almak için giderken vurulmuşlar’

Olay hakkında imc tv’ye konuşan DİHA Muhabiri Abdullah Kaya dün gece 21.00 sularında yoğun şekilde silah seslerinin geldiği ve yaklaşık 15 dakika sürdüğünü belirtti. Aslan ve Aydemir’in çalıştıkları fırının karşısında bulunan depodan odun almak için gittikleri sırada özel timler tarafından vurulduğunu belirten Kaya olayın görgü tanıklarını olan bir ailenin de gözaltına alındığını söyledi. Kaya, gözaltına alınan ailenin darp ve hakaret edilerek gözaltına alındığını aktardı.

Kaya, Öldürülen üçüncü kişinin HPG’li olduğunu hakkında bilgiler olduğunu fakat bu bilgiyi doğrulatamadıklarını ifade etti.

Ağrı Valiliği’nden açıklama

Konuya ilişkin açıklama yapan Ağrı Valiliği, “12.08.2015 günü saat 21.00 sıralarında Bölücü Terör Örgütü PKK mensupları tarafından Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı’na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Güvenlik güçlerimizin karşılık vermesi ile çıkan çatışmada 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir” dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums