Kılıçdaroğlu: Bence koalisyon olmayacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, meslek örgütleriyle yaptığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkisi nedeniyle koalisyonun zor olduğunu vurgulayarak

Kılıçdaroğlu: Bence koalisyon olmayacak
12.08.2015 - 12:59
1369

 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, meslek örgütleriyle yaptığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkisi nedeniyle koalisyonun zor olduğunu vurgulayarak, “Bence koalisyon olmayacak, perşembe günü açıklayacağız” dediği belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Dr. Bayazıt İlhan, Genel Sekreteri Prof. Dr. Özden Şener, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Mehmet Soğancı, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Kani Beko ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Başkanı Şaziye Köse ile bir araya geldi.

Görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Yakup Akkaya da katıldı.

Cumhuriyet gazetesinden İklim Öngel’in haberine göre, görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etkisi nedeniyle koalisyonun zor olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu’nun “Bence koalisyon olmayacak, perşembe açıklayacağız” dediği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu koalisyon görüşmelerindeki nihai sonuç için Perşembe günü bir kez daha bir araya gelecekler.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums