Erdoğan süreci bozdolabına kaldırdı: Silahlar gömülüp beton dökülene kadar devam

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, silahların susması için çabaların arttığı bir dönemde, operasyonların PKK silahları gömene, üstüne beton dökene kadar devam edeceğini söyledi.

Erdoğan süreci bozdolabına kaldırdı: Silahlar gömülüp beton dökülene kadar devam
11.08.2015 - 18:35
1250

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suruç katliamı ve Ceylanpınar’da iki polisin öldürülmesi sonrası oluşan savaş atmosferine karşı silahların susması için çabaların arttığı bir dönemde, operasyonların PKK silahları gömene, üstüne beton dökene kadar devam edeceğini söyledi.

Başkomutanlık görevimi yerine getirmenin gayretindeyim

Kamuoyunda ‘Ak Saray’ olarak bilinen yeni cumhurbaşkanlığı sarayında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e Devlet Şeref Madalyası verilen törende konuşan Erdoğan,“Cumhurbaşkanlığı ile birlikte taşıdığım başkomutanlık görevimi yerine getirmenin gayreti içerisindeyim. İki önemli görevi şahsıma bahşettiği için rabbime hamd ediyorum” dedi.

Silahların üzerine beton dökülene kadar

Son operasyonlarda PKK’nın çok ciddi kayıplar verdiğini belirten Erdoğan, şöyle devam etti: “Terör örgütleri ülkemiz için tehdit olmaktan çıkarılana kadar, devletimize milletimize doğrultulan silahlar bırakılıp, gömülünceye kadar. Silahların susması değil, silahların bırakılıp gömülmesi. Bunu ısrarla söylüyorum. Üzerine beton dökülene kadar, sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz.”

Teröristlere güzellemeler yapanlar suça ortaktır

Geçtiğimiz bir ayda yaşananların, kimlerin demokrasiden özgürlükten yana olduğunu kimlerin de bu kavramları istismar ettiğini bir kez daha gösterdiğini savunan Cumhurbaşkanı, şunları söyledi: “Uyurken, sokakta yürürken, pazarda eşiyle alışveriş yaparken şehit edilenleri görmezden gelerek, teröristlere güzellemeler yapanlar benim nezdimde işlenen suça ortaktır. Bakıyorsunuz silahı bırakmayan terör örgütüne bir kere bile şiddetin çözümün yolu olmadığını söylemeyi cesaret edemeyenler, bugün operasyonlara karşı çıkıyorlar.”

‘Süreç şu anda buzdolabında’

Muhataplarının çözüm sürecini anlamadığını, anlamak istemediğini belirten Erdoğan, “Öyleyse, şu anda bu buzdolabındadır. Çünkü yapılanlar açıkça ortadadır. Bu süreci, sorunları siyasetin meşru araçlarıyla çözmek isteyenlere, fırsat tanıma vesilesi olarak gördük. Hem terör örgütü, hem onun siyasi uzantısı olan parti bu imkanı değerlendiremedi” ifadelerini kullandı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums